Aanbouw laten plaatsen

Je bent niet de enige die ervan droomt een aanbouw aan je woning te laten plaatsen. Je creëert er tenslotte veel meer leefruimte mee en dus meer woongemak. Is de keuken of woonkamer te klein? Een aanbouw laten plaatsen aan je woning kan de oplossing zijn. Als er ruimte is, waarom zou je die dan niet benutten? Wat de reden ook is, Steehngoed gaat graag op betrouwbare en vakkundige wijze voor je aan de slag. Daarbij houden we natuurlijk rekening met al je wensen.

Wat voor woning je ook hebt, het laten plaatsen van een uitbouw behoort vaak tot de mogelijkheden. Ben je bang dat ruimtes te donker worden? Meer licht creëer je bijvoorbeeld door het plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat. We adviseren je hier graag over.

Steehngoed in aanbouwen plaatsen

Graag gaan we met je in gesprek over alle mogelijkheden als het gaat om het laten plaatsen van een aanbouw aan je woning. We geven uiteraard advies. We kiezen voor kwalitatieve materialen en streven het beste resultaat na. We ontzorgen je, van ontwerp, tot en met verbouwing en nazorg. Neem gerust contact met ons op om alles te bespreken. We brengen je graag een bezoek.

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.