Veranda laten bouwen

Een heerlijk plekje in de tuin om 's avonds nog even na te genieten van een mooie zomerse dag.  Met een veranda creëer je een extra leefruimte bij je woning. Wil je een veranda laten bouwen, dan praten we je graag bij over alle mogelijkheden. En dat zijn er veel.

Veranda laten bouwen zonder omkijken

Een veranda laten bouwen kan met verschillende materialen. Die hebben zo hun eigen kenmerken en zorgen voor een bepaalde uitstraling. De veranda kan zowel dicht als open gemaakt worden, het dak kan eventueel voorzien worden van een lichtstraat en de veranda kan gemaakt worden met of zonder elektrische aansluitingen. Je kuntkun je tegen het huis aan bouwen of op een ander plekje in de tuin. Kortom, er is van alles mogelijk. Steehngoed klaart de klus vlekkeloos, zonder dat je er omkijken naar hebt. Kies dan voor ons als ervaren en betrouwbaar vakman. Neem vrijblijvend contact op.

Bij Steehngoed kun je niet alleen terecht voor het laten bouwen van een veranda. Badkamers, keukens, zolders, schuren verbouwen we ook graag voor je en voor het maken van een uitbouw kun je ook met een gerust hart bij ons terecht.

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.