Keuken verbouwen

Voor veel mensen is de keuken één van de belangrijkste ruimtes in de woning. Soms zelfs belangrijker dan de woonkamer. Daarom is het hebben van een keuken die aan al je eisen voldoet natuurlijk van belang. Je keuken verbouwen, doet Steehngoed voor je. We zorgen ervoor dat de verbouwing vlekkeloos verloopt en dat je daarna kunt genieten van je nieuwe kookvertrek met alle luxe en comfort die daar bij hoort.

Natuurlijk moet een keuken er mooi uitzien, maar 'achter de schermen' is het ook belangrijk dat alles klopt. Denk bijvoorbeeld aan het leidingwerk, dat moet gewoon goed zijn. Je laat het verbouwen met een vertrouwd gevoel aan ons over.

Waarom je keuken laten verbouwen door Steehngoed?

Wanneer je je keuken laat verbouwen, heb je waarschijnlijk heel wat vragen. Welke apparatuur wil je bijvoorbeeld in je keuken terugzien? Hoe wil je dat de ruimte is ingedeeld? Wat voor tegelwerk en welke vloer vind je mooi? Hoe zit het met de afwerking? Met al deze vragen kun je bij ons terecht. Ook als het gaat om duurzaamheidsoplossingen staan we graag voor je klaar. We denken mee en ontzorgen je zoveel mogelijk. Het laten verbouwen van je keuken door ons is een totaalplaatje. Van het ontwerp tot en met de uitvoering en uiteraard ook de nazorg.

Wanneer je je keuken door Steehngoed laat verbouwen, geniet je straks met een goed gevoel van de nieuwe ruimte. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten keukens

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Verbouwing keuken

Verbouwing keuken

Verbouwing keuken