Kozijnen vervangen

Last van achterstallig onderhoud? Of heb je nog ramen met enkele beglazing? Wens je de huidige kozijnen te vervangen door nieuwe? Laat dat maar aan Steehngoed over. Zoek je een betrouwbaar en ervaren vakman om (een deel van) de kozijnen te vervangen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij gaan voor duurzaamheid. We vervangen de oude kozijnen door nieuwe, gemaakt van duurzame materialen als kunststof, aluminium of hout. We adviseren je bij het maken van de juiste keuze. We leggen alle mogelijkheden aan je voor en bespreken ze uitgebreid. Geen idee is te gek.

Steehngoed in kozijnen vervangen

Om het renoveren of het vervangen van de kozijnen soepel te laten verlopen, komen we graag langs om de huidige situatie bij je thuis te bekijken. Op deze manier kunnen we gericht advies geven. We kiezen samen met jou voor de beste materialen en gaan altijd voor een perfect resultaat. Daarbij ontzorgen we je volledig. Van ontwerp, tot en met het vervangen en de nazorg, je kunt het allemaal aan ons overlaten. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Bij ons heb je altijd maar één aanspreekpunt, we houden van korte lijnen. Graag tot snel

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten kozijnen

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Verbouwing kozijnen

Verbouwing kozijnen

Verbouwing kozijnen