Renovatie badkamer

Zie je het al voor je? Een splinternieuwe badkamer die helemaal naar jouw wens is? Fris tegelwerk en een heerlijk comfortabel bad? Of zie je jezelf liever onder een luxe inloopdouche staan? De renovatie van je badkamer doet Steehngoed graag voor je. Wij zorgen ervoor dat de hele renovatie vlekkeloos verloopt en dat je daarna heerlijk kunt genieten van de nieuwe ruimte met alle bijbehorende comfort en luxe.

Dat een badkamer er goed uitziet is uiteraard van belang, maar 'achter de schermen' moet het ook allemaal kloppen. De renovatie van je badkamer door Steehngoed betekent ook dat er aandacht wordt besteed aan het leidingwerk en alles wat je op het eerste oog niet ziet.

Wanneer je voor een renovatie van je badkamer kiest, heb je waarschijnlijk veel vragen. Hoe deel je bijvoorbeeld de ruimte het beste in? Kies je voor een douche of een bad? Voor welke kranen kies je? Ga je voor vloerverwarming? Hoe ventileer je straks de ruimte? Alle vragen over de renovatie kun je aan ons stellen. Ook als het gaat over de technische aspecten of om duurzaamheidsoplossingen.

Opzien tegen een renovatie van je badkamer?

Niet nodig. We denken altijd mee en ontzorgen je zoveel mogelijk. De renovatie van je badkamer zien we als totaalplaatje. We staan je bij van het ontwerp tot en met de uitvoering en natuurlijk bieden we nazorg. We werken netjes en snel. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten badkamers

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer

Renovatie badkamer