Badkamer laten verbouwen

Zie je het al voor je? Een splinternieuwe badkamer helemaal naar eigen wens? Nieuw tegelwerk en eindelijk een comfortabel bad? Of wil je juist liever een luxe inloopdouche? Je badkamer laten verbouwen, doet Steehngoed voor je. Wij zorgen ervoor dat het project vlekkeloos verloopt en dat je binnen de kortste keren volop geniet van de nieuwe ruimte met alle bijbehorende luxe en comfort.

Dat een badkamer er 'aan de voorkant' goed uitziet is natuurlijk belangrijk, maar 'achter de schermen' moet het ook allemaal kloppen. Het laten verbouwen van je badkamer door Steehngoed betekent ook dat er aandacht wordt besteed aan het leidingwerk en alles wat je op het eerste oog niet ziet.

Steehngoed voor het verbouwen van je badkamer

Wanneer je je badkamer wilt laten verbouwen, heb je waarschijnlijk wel wat vragen. Hoe deel je de ruimte bijvoorbeeld het beste in? Kies je voor een bad of douche en welke kranen horen daarbij? Wil je vloerverwarming? Hoe ga je de kamer straks ventileren? En moet het leidingwerk aangepast worden? Met al je vragen kun je bij ons terecht. We denken graag met je mee en ontzorgen je volledig. Het laten verbouwen van je badkamer door ons is een totaalplaatje. Van het ontwerp tot en met de uitvoering en natuurlijk de nazorg.

Je badkamer laten verbouwen door Steehngoed betekent dat je straks met een goed gevoel van alles geniet. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken.

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten badkamers

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Verbouwing badkamer

Verbouwing badkamer

Verbouwing badkamer