Zolder laten verbouwen

Vaak wordt een zolder gebruikt als opbergruimte. Maar als je in je woning ruimte tekort komt, kun je de zolder laten verbouwen en anders gebruiken. Bijvoorbeeld door een extra slaapkamer te creëren. Laat je dat door Steehngoed doen, dan zorgen we ervoor dat het verbouwen en alles eromheen vlekkeloos verloopt. Binnen korte tijd ligt de zolder er netjes bij.

Zolders verbouwen is passie voor hoeken en schuine daken

Of je nu wat meer licht en ruimte wilt creëren met een dakkapel, er een extra kinder- of slaapkamer bij wenst, een scheidingswand wilt laten plaatsen of de zolder een opknapbeurt wilt geven, het kan allemaal. Wij draaien onze hand er niet voor om. We hebben een passie voor schuine daken en hoeken en maken met gemak en plezier van iedere ruimte iets moois. Ook jouw zolder verbouwen we graag. We denken mee over de indeling en nemen graag een kijkje bij je thuis.

Wil je de zolder laten verbouwen en vind je het belangrijk dat dat door een ervaren en betrouwbaar vakman gebeurt, neem dan vrijblijvend contact op. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Bij Steehngoed kun je niet alleen terecht voor het laten verbouwen van je zolder. Badkamers, keukens, veranda's, schuren en het maken van een uitbouw laat je ook met een gerust hart aan ons over.

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten zolders

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Verbouwing zolder

Verbouwing zolder

Verbouwing zolder