Zolder verbouwen tot slaapkamer

Vaak dient een zolder als opbergruimte. Maar als je ruimte in je woning tekort komt, kun je de zolder laten verbouwen tot slaapkamer. Laat je dat door Steehngoed doen, dan zorgen we voor een vlekkeloos verloop. We streven ernaar dat je binnen korte tijd kunt genieten van je nieuwe slaapkamer.

Of je nu meer leefruimte wilt creëren met een dakkapel, meer licht wilt creëren door het laten plaatsen van een dakraam, een scheidingswand wilt plaatsen of de ruimte een opknapbeurt wilt geven, het kan allemaal. Wij doen het graag en met veel passie voor je. Jouw idee is onze uitdaging. Van schuine daken en smalle hoeken worden we blij. We maken van iedere ruimte iets moois. We denken mee over indeling en ontwerp. Graag nemen we een kijkje bij je thuis.

Van zolder naar slaapkamer door Steehngoed

Wil je de zolder laten verbouwen tot slaapkamer en vind je het belangrijk dat dat door een betrouwbaar en ervaren vakman gebeurt, neem dan contact op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Bij Steehngoed zit je niet alleen goed voor het verbouwen van je zolder tot slaapkamer. We werken ook met passie aan keukens, badkamers, veranda's, schuren, kozijnen en uit- en aanbouwen. We gaan iedere uitdaging graag aan.

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten zolders

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Zolder verbouwen tot slaapkamer