Schuur laten bouwen

Wanneer je weinig ruimte hebt in je woning, biedt een schuur in de voor- of achtertuin uitkomst. Je kunt er met gemak tuingereedschap, tuinmeubilair en fietsen in kwijt, maar je kunt het ook gebruiken als werkruimte. Welk doel je ook voor ogen hebt, als je een schuur wilt laten bouwen, houdt Steehngoed rekening met al je wensen.

Steehngoed in schuren bouwen of verbouwen

Wat voor een soort schuur je ook wilt laten bouwen, wij zorgen ervoor dat het vlekkeloos gebeurt. Er is van alles mogelijk en omdat we begrijpen dat je hierin niet helemaal thuis bent, geven we je graag vakkundig advies. Van ontwerp tot en met de bouw én nazorg kun je namelijk op ons vertrouwen. We denken mee, maken gebruik van de beste materialen en gaan voor een perfect resultaat. Je hebt er geen omkijken naar. Wil je een schuur laten bouwen? Kies dan voor een ervaren en betrouwbaar vakman als Steehngoed. Neem gerust vrijblijvend contact op en we maken een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Niet alleen voor het laten bouwen van een schuur kun je bij ons terecht. Keukens, badkamers, zolders en uitbouwen (ver)bouwen we ook met veel passie en vakmanschap. Kortom, je kunt voor het laten verbouwen van je hele woning bij ons terecht.

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten schuren

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Bouw schuur

Bouw schuur

Bouw schuur