Uitbouw woning

Je bent zeker niet de enige die ervan droomt een uitbouw aan je woning te laten bouwen. Je creëert er tenslotte meer leefruimte en dus meer woongemak mee. Is je woonkamer of keuken te klein? Een uitbouw van je woning kan de oplossing zijn. Als de ruimte er is, waarom zou je die dan niet benutten? Wat de reden ook is, Steehngoed houdt rekening met je wensen en gaat graag op vakkundige en betrouwbare wijze voor je aan de slag.

Wat voor soort woning je ook hebt, het plaatsen van een uitbouw behoort vaak tot de mogelijkheden. Ben je bang dat een ruimte te donker wordt? Meer licht creëer je bijvoorbeeld door het plaatsen van een lichtstraat of lichtkoepel.

Waarom is Steehngoed steengoed in het uitbouwen van woningen?

We gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden wat betreft een uitbouw van je woning door te nemen en je wensen te bespreken. We denken natuurlijk met je mee en geven uitgebreid advies. Ook als het gaat om lichtinval. We kiezen voor de beste materialen en streven een perfect resultaat na. We ontzorgen je volledig, van ontwerp, tot verbouwing en nazorg. Neem daarom gerust contact Contactmet ons op om alles te bespreken. We komen graag bij je langs.

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten uitbouw

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Uitbouw

Uitbouw

Uitbouw