Bouwbedrijf Tiel en omgeving

Steehngoed is een bouwbedrijf in de omgeving van Tiel. We helpen je graag om van je woning je droomhuis te maken. Vanaf de ontwerpfase staan we graag voor je klaar. Tijdens de bouw, de verbouw, de renovatie en het onderhoud denken we met je mee en nemen we alle zorgen uit handen. Dit zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Verwachtingen maken we niet alleen waar, we overtreffen ze ook. Geen idee is ons te gek. We vinden voor alles een oplossing. Dat kan alleen omdat we zo gepassioneerd zijn in ons vak. Jouw droom is onze uitdaging.

Waarom bouwbedrijf Steehngoed?

Meer huis, meer leefcomfort. Dat is de slogan van bouwbedrijf Steehngoed en dat is niet voor niks. Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt. Al die tijd heb je te maken met slechts één aanspreekpunt. Zoek je een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf in de buurt van Tiel, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We bouwen, verbouwen en renoveren badkamers, keukens, zolders, veranda's, schuren en uitbouwen en vervangen kozijnen in Tiel en omstreken. We zijn gevestigd in Ochten, maar opereren in de wijde omgeving. We zijn bijvoorbeeld veel in Tiel te vinden.

meer huis meer leefcomfort

06 - 30 72 70 89 | info@steehngoed.nl | Het Katsland 20 | 4051 KA Ochten

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Verbouwing keuken

Verbouwing badkamer

Uitbouw