Over Steehngoed

Bouwbedrijf Steehngoed is sinds 2013 in Ochten gevestigd. Eigenaar Edwin van den Hatert is geboren en getogen in de Betuwe. Kwaliteit staat bij hem voorop. Hij werkt, in overleg met zijn klanten, met hoogwaardige materialen en levert graag het beste resultaat.

Persoonlijk

Edwin heeft oog voor detail en niets is hem te gek. Hij werkt met passie en korte lijnen zijn voor hem belangrijk. Hij overlegt graag met zijn opdrachtgevers. Het onderhouden van het contact met de klant staat bij Steehngoed hoog in het vaandel.
De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit.

Verbouwen

Bij Steehngoed kun je met een gerust hart terecht voor het bouwen, verbouwen of renoveren van je badkamer, keuken, zolder, veranda, schuur, kozijnen of uitbouw.

Leefplezier

Betrouwbaarheid en vakmanschap zijn belangrijke pijlers voor Steehngoed. Een tevreden klant is voor hem een must. Hij is leverancier van leefplezier, luxe en comfort. Edwin gaat niet voor goed, hij gaat voor steehngoed.

meer huis meer leefcomfort

06 - 30 72 70 89 | info@steehngoed.nl | Het Katsland 20 | 4051 KA Ochten

waarom voor ons kiezen

Projecten op maat

Als maatwerkbouwer heeft Steehngoed veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten op maat.  Met zijn kunde en kennis kan Edwin ieder idee omzetten naar een realisatie.

Vaste prijs

Bij een vaste prijsafspraak heeft u duidelijkheid. We maken daarom vooraf goede afspraken over de uiteindelijke prijs waar we ons tijdens het project aan houden.

Betrouwbaar

Als bouwbedrijf zijn we betrouwbaar, gepassioneerd en zorgen ervoor dat ieder bouw-, verbouw- of renovatieproject vlekkeloos verloopt.

kwaliteit

De kennis en het vakmanschap van Steehngoed zorgen samen voor de beste kwaliteit. We leveren graag het beste resultaat. Ieder project weer.

Projecten

Een greep uit de bouw-, verbouw- of renovatieprojecten van Steehngoed

Verbouwing keuken

Verbouwing badkamer

Uitbouw